Εστιατόριο – προορισμός, με σήμα κατατεθέν τη μεγάλα ανοιχτή σάλα πλάι στο κύμα και θέα στο μισοβυθισμένο μύλο και το λιμάνι της Λέρου, το «Mylos by the Sea» των αδερφών Γιώργου και Μάριου Κουτσουνάρη έχει κάνει τη Λέρο γαστρονομικό προορισμό χάρη στα μεγάλα ψάρια που συγκεντρώνει καθημερινά στην κουζίνα και μεταχειρίζεται με ευρηματικό τρόπο, είτε σε προσεγμένα ψησίματα, είτε σε ευφάνταστα fintotail μαγειρέματα. Δίνοντας έναν δικό τους, funορισμό της σύγχρονης ψαροφαγίας, ξεδιπλώνουν ρεπερτόριο που ξεκινά από πληθωρικά ωμά, όπως το καρπάτσιο από κόκκινες γαρίδες με φράουλες, εσπεριδοειδή και τσίλι, συνεχίζεται σε λιχουδιές ωρίμανσης όπως το sashimi από dry aged καλαμάρι και τα αλλαντικά τόνου και ξιφία, ενώ πλάι σε signature πιάτα όπως το σουβλάκι στείρας με σάλτσα άγριου σκόρδου, υπολογίσιμη δύναμη είναι οι σπάνιες ντελικατέτσες, σαν τα τηγανητά αυγά από μεγάλες σκορπίνες, συνοδεία εκλεκτών ετικετών από την εξαιρετική κάβα.