Το μάτι γεμίζει Καλντέρα στις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος καθώς ξεκινάς να κατεβαίνεις τα σκαλοπάτια προς την εμβληματική βεράντα της Οίας με την εξαιρετική θέα και την κομψή ατμόσφαιρα. Ο πολυβραβευμένος τριάστερος σεφ Emmanuel Renaut εξακολουθεί να δημιουργεί μια δυναμική και φινετσάτη μοντέρνα κουζίνα που συνδυάζει την γαλλική γαστρονομική κουλτούρα με προσεκτικά επιλεγμένες από τον ίδιο πρώτες ύλες της Σαντορίνης. Σεφ του εστιατορίου είναι ο πολύ ταλαντούχος Γιώργος Δόσπρας, ο οποίος αναδεικνύει με ακρίβεια και τεχνική δημιουργίες όπως το Caviar Martini με χαβιάρι και κονσομέ αστακού, και την αέρινη μους σκορπίνας με κρούστα ψωμιού και αφρό από πετρόψαρα. Σέρβις υψηλού επιπέδου και μια άκρως εντυπωσιακή λίστα κρασιών που ξεπερνά τις χίλιες ετικέτες από όλον τον κόσμο.