Εντυπωσιακή σάλα με τη θερμή πολυτέλεια του ξύλου, έναν πελώριο πολυέλαιο στην είσοδο και διάχυτο
μητροπολιτικό αέρα στην πάλαι ποτέ Στοά Απότσου, σημείο αναφοράς του κέντρου της πόλης, όπου ο
Γιώργος Τσιλιγκίρης ξεδιπλώνει τη βαθιά γνώση και την αγάπη του για την εκλεκτή κρεατοφαγία με ως επί το
πλείστον ελληνικό πρόσημο. Η γευστική γκάμα ανοίγει με εξαιρετικό ταρτάρ και βρίσκει άξια συνέχεια σε
μαγειρευτά πιάτα που εκπέμπουν βαθιά παραδοσιακή νοστιμιά. Κεφάλαιο από μόνο του το κρέας στα
κάρβουνα ή στη σούβλα, από αρνάκι γάλακτος μέχρι rib eye αλλά και εκλεκτές κοπές κρεάτων ωρίμανσης,
με υποδειγματική ακρίβεια στο ψησίμο. Πλούσια και ψαγμένη wine list με ειδίκευση στις νεοκοσμίτικες φιάλες,
αλλά και τον ελληνικό αμπελώνα.