Μοντέρνα σάλα με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, το λευκό σε εναλλαγή με το καφέ, ένα
πατάρι με μοναστηριακό τραπέζι για την υποδοχή του επισκέπτη αλλά και για
σπέσιαλ περιπτώσεις. Στα παραπάνω προσθέτεις μια χαλαρή ατμόσφαιρα, την quiet
luxury αισθητική και το ευγενικό σέρβις και παίρνεις μία μεγάλη εικόνα για το τι
ακριβώς συμβαίνει στα ενδότερα του Seeds. Ο σεφ-πατρόν Δήμος Σαμουράκης
στρώνει μαζί με την καλοκουρδισμένη ομάδα της ανοιχτής κουζίνας του ένα πολύ
ενδιαφέρον μοντέρνο fine dining τραπέζι, με αρκετές cool ιδέες που μετουσιώνονται
σε πιάτα με φινέτσα και σύγχρονη νοστιμιά. Ακριβώς τέτοια είναι η signature
κολοκύθα με σάλτσα μελάσας, τρούφα και ψημένους σπόρους κολοκύθας, το (μισό
ψημένο, μισό ωμό) καλαμάρι με λάχανο savoy, φύλλα άγριου σκόρδου και σάλτσα
αμυγδάλου ή η φραγκόκοτα με σάλτσα ψητής μαγιάς, ψητό σέσκουλο και σάλτσα
Perigueux. Πολύ καλή λίστα κρασιών που δεν περιορίζεται σε σύνορα. Menu degustation 95€.