Η θέα από το ομορφότερο σημείο της καλντέρας στην Οια κυριολεκτικά κόβει την ανάσα σε ένα μπαλκόνι που χωρίζεται σε δυο επίπεδα με το λεγόμενο και cliff να κρατά δικαιωματικά τα ηνία της δημοφιλίας καθώς κρέμεται στην κυριολεξία πάνω από την θάλασσα. Κοσμοπολίτικο κοινό, διακριτική πολυτέλεια και ένα μενού δια χειρός Χρήστου Καραγιάννη με γαλλική φινέτσα, τεχνική αρτιότητα, λεπτότητα και βαθιά νοστιμιά Η πανακότα φουαγκρά με σορμπέ και τζελ ροδάκινο, καπνιστό χέλι, λεμόνι και καραμελωμένα πεκαν είναι από μόνη της μια κορυφαία στιγμή. Απόλυτο highlight του εστιατορίου η παγκόσμίου κλάσης λίστα κρασιών με διαθέσιμες μερικές από τις εμβληματικότερες ετικέτες και χρονιές του παγκόσμιου αμπελώνα.