Μια εξαιρετική εμπειρία fine dining στο περιβάλλον σύγχρονης πολυτέλειας της σάλας του
«Four Seasons Astir Palace» ή, καιρού επιτρέποντος, στη βεράντα του εστιατορίου με τη
μοναδική θέα. Κινηματογραφικό σκηνικό η τιρκουάζ ανοιχτή κουζίνα, με τον βραβευμένο
Luca Piscazzi και την μπριγάδα του στην εκτέλεση ενός εμπνευσμένου μενού υψηλής
κουζίνας που αγαπάει τη θάλασσα. Το κοσμοπολίτικο κοινό του εστιατορίου απολαμβάνει
κλασάτες συνθέσεις με τεχνική τελειότητα, πρωτοτυπία και γευστικό βάθος, όπως η
signature κρύα caviar pasta ή η terrine foie gras με Blue 61, με το έμπειρο wine pairing του sommelier από μια λίστα αξιώσεων και υποστήριξη επιπέδου από το προσωπικό της σάλας.