Μια εξαιρετική εμπειρία fine dining στην αθηναϊκή Ριβιέρα, με σεφ τον 2άστερο Luca Piscazzi, σ' ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας. Η κομψή γαστρονομία στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Αρίων», έχει ευρύ κοσμοπολιτισμό, και κινείται με άνεση σε γαλλικά, ιταλικά, διεθνή, ακόμη και ελληνικά νερά με επίκεντρο το ψάρι αλλά διευρυμένο και στο κρέας. Τρως σε μια πολύ κομψή σάλα, το καλοκαίρι στη βεράντα με την υπέροχη θέα, σα να είσαι σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο. Menu (€ 120, 140 & 160) όπως και ειδικά μενού για χορτοφάγους. Xρυσός Σκούφος.