Το γαστρονομικό εστιατόριο του «Domes Miramare, a Luxury Collection Resort» της Κέρκυρας απλώνει τα καλοστρωμένα τραπέζια του σε μια απλόχωρη σάλα με τζαμαρίες και πανοραμική θέα στο Ιόνιο από ψηλά, ενώ η ανοιχτή κουζίνα στο βάθος προσθέτει ζωντάνια στο χώρο. Ενα σικάτο, διεθνές κοινό έρχεται ν΄απολαύσει τη φίνα κουζίνα του βραβευμένου Πέτρου Δήμα, σε ένα εστιατόριο επιπέδου, με επαγγελματικό σέρβις. Η σύγχρονη δημιουργική αντίληψη και οι εκλεπτυσμένοι συνδυασμοί συναντούν την εκλεκτή πρώτη ύλη, που τιμά δεόντως και το ελληνικό στοιχείο, σε χαρακτηριστικά πιάτα όπως το λαβράκι με φίνες ταλιατέλες σουπιάς, σάλτσα βουτύρου με χαβιάρι και αφρό σαμπάνιας ή ο αστακός με κολοκυθόπιτα, σπιτική ρικότα και σάλτσα αστακού. Τα εκλεκτά επιδόρπια και το έμπειρο wine pairing από μια αξιόλογη λίστα κρασιών ολοκληρώνουν τη fine dining εμπειρία.