Το γαστρονομικό εστιατόριο του «Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu» στήνει τα τραπέζια του στον απέριττα κομψό χώρο με το λευκό μάρμαρο, σε μία βεράντα με μεγάλες και απλόχωρες τζαμαρίες που χαρίζει προνομιακή θέα στο Ιόνιο, ακριβώς μπροστά από την ανοιχτή κουζίνα που -όπως και το σέρβις- κινείται σε αρμονικούς και καλοσυντονισμένους ρυθμούς. Ο βραβευμένος με αστέρι MICHELIN Chef Patron Πέτρος Δήμας συνεχίζει την ανοδική γευστική πορεία των τελευταίων ετών, με μενού degustation σύγχρονης δημιουργικής αντίληψης, εντυπωσιακής ακρίβειας και λειτουργικής φαντασίας, όπου κάθε σύνθεση έχει το λόγο της, φυσικά με εξαιρετικές πρώτες ύλες. Ξεχωρίζει το αλαβάστρινο χτένι με υφές καλαμποκιού, μπισκ και τρούφα και οι ντελικάτες ταλιατέλες σουπιάς με λαβράκι, κρέμα μυρωδικών, αχνιστά μύδια και αφρό σαμπάνιας.