Το γαστρονομικό εστιατόριο του «Domes Miramare Corfu» στήνει τα τραπέζια του στον απέριττα κομψό χώρο με το λευκό μάρμαρο, σε μία βεράντα με μεγάλες και απλόχωρες ταμαρίες που χαρίζει προνομιακή θέα στο Ιόνιο, ακριβώς μπροστά από την ανοιχτή κουζίνα που -όπως και το σέρβις- κινείται σε αρμονικούς και καλοσυντονισμένους ρυθμούς. Ο ταλαντούχος executive chef Πέτρος Δήμας συνεχίζει την ανοδική γευστική πορεία των τελευταίως ετών, με μενού degustation σύγχρονης δημιουργικής αντίληψης, εντυπωσιακής ακρίβειας και λειτουργικής φαντασίας, όπου κάθε σύνθεση έχει το λόγο της, φυσικά με εξαιρετική πρώτη ύλη. Ξεχωρίζει το αλαβάστρινο χτένι με υφές καλαμποκιού, μπισκ και τρούφα και οι ντελικάτες ταλιατέλες σουπιάς με λαβράκι, κρέμα μυρωδικών, αχνιστά μύδια και αφρό σαμπάνιας.