Η διάσημη κουζίνα του Nobu συναντά το ονειρεμένο location του εστιατορίου στον
κόλπο του Αστέρα και το δείπνο γίνεται εμπειρία, τόσο τον χειμώνα στη μινιμαλιστική
σάλα με την ανοικτή κουζίνα όσο και το καλοκαίρι στην ασυναγώνιστη βεράντα με θέα
τη θάλασσα. Πέρα από το εμβληματικό blackcod και το σταθερά κορυφαίο sushi, οι
επικεφαλής σεφ της κουζίνας Τόνυ Βρατσάνος και Θωμάς Κουράκος προτείνουν ακόμα ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ σαν τα dumplings με γαρίδα Κοιλάδας, σοςφουαγκρά και
χαβιάρι, οι γαρίδες Κοιλάδοςnewstyleκαι το κορυφαίο WagyuA5 μαγειρεμένο με
ιαπωνική λεπτότητα στη robata. Το άριστα εκπαιδευμένο σέρβις, τα υψηλού επιπέδου
κοκτέιλ από το «UmiBar» και η εμπλουτισμένη λίστα κρασιών σφραγίζουν την
εμπειρία.