Λάμψη, αρχοντιά, στιλ και μητροπολιτική ατμόσφαιρα, στο εμβληματικό ρεστοράν της
«Μεγάλης Βρεταννίας» που σε καθηλώνει, με τη θέα της Ακρόπολης, το εσωτερικό design,
το σέρβις και την κοσμοπολίτικη και βαθιά νόστιμη σύγχρονη κουζίνα του.
Μάρμαρο και ξύλο, αναπαυτικές πολυθρόνες, εντυπωσιακά φωτιστικά και φίνα art de la
table δημιουργούν ένα σύγχρονο αστικό στιλ που συμπληρώνεται από τις κομψές
παρουσίες των συνδαιτυμόνων.
Ο βραβευμένος με Χρυσούς Σκούφους σεφ Νίκος Λιόκας έχει δημιουργήσει ένα «έξυπνο»
μενού που καλύπτει σχεδόν όλες τις γαστρονομικές αναζητήσεις και ιδιαιτερότητες των
πελατών Ελλήνων και ξένων, μέσα από το οποίο αναδεικνύονται οι γαλλικές τεχνικές του,
η φινέτσα του και η ιδιαίτερη αγάπη του για το ψάρι. Δίπλα του πάντα ο executive chef
Αστέριος Κουστούδης, αλλά και ο σομελιέ Βαγγέλης Ψωφίδης, ο οποίος έχει δημιουργήσει
μια εξαιρετική λίστα κρασιών, προτείνοντας χάρη στην εμπειρία του, άλλοτε ένα πιο
κλασικό και άλλοτε ένα pairing σύγχρονων τάσεων. Ιδιαίτερα φινετσάτα και τα επιδόρπια
του πολύ καλού chef pâtissier Αλέξανδρου Κούφα. Χρυσός Σκούφος 2023