Ο ατμοσφαιρικά ανακαινισμένος χώρος μιας παλιάς, σχεδόν αιωνόβιας
διπλοκατοικίας στο Παγκράτι έχει γίνει το μαγειρικό σπίτι του Τάσου Μαντή, ο
οποίος στα όμορφα σαλόνια του πρώτου ορόφου, αλλά και στο πριβέ μεγάλο
τραπέζι του ισογείου ξεδιπλώνει μια κουζίνα βαθιά ιδιοσυγκρασιακή, με άξονα
ένα προσωπικό fusion γειωμένης εποχικότητας και ευρηματικού
κοσμοπολιτισμού. Φυσιολατρική προσέγγιση και αναπάντεχοι συνδυασμοί
συνθέτουν το μενού γευσιγνωσίας, όπου η πρώτη ύλη (σε μεγάλο βαθμό από
το μποστάνι του σεφ στην Εύβοια) μεταμορφώνεται σε ντελικάτα πιάτα
υψηλής δημιουργικότητας και τεχνικής. Xρυσός Σκούφος.