Στην βραβευμένη Taverna τουπολυτελούς ξενοδοχείου Daios Cove θα απολαύσετε την μοντέρνα οπτική του σεφ Κωνσταντίνου Μάνδηλα σε παραδοσιακές συνταγές από ολόκληρη την Ελλάδα, όπως το Κρητικό γαμοπίλαφο ή το Κερκυραϊκό πατσιτσαδο πλάι σε μοντέρνες εκφράσεις κλασικών αστικών συνθέσεων σαν την Αθηναϊκή σαλάτα. Μια αξιόλογη λίστα κρασιών και εξαιρετικά Aperitivi από την ομάδα του κορυφαίου Αθηναϊκού bar, The Clumsies θα συνοδεύσουν με τον καλύτερο τρόπο το γεύμα σας. Και όταν φθάσει η στιγμή για το γλυκό φινάλε αφεθείτε στην απρόσμενα γοητευτική γεύση του παγωτού καπνιστής μελιτζάνας που δεσπόζει στην σύνθεση με γιαούρτι μέλι και πραλίνα καρυδιού ή επιλέξτε την παραδοσιακή Καρπουζόπιτα σε μια ευφάνταστη και άκρως δημιουργική εκδοχή.