Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, μια απλόχωρη βεράντα με θέα στη θάλασσα, κομψά στιλιζαρισμένοι εσωτερικοί χώροι με καθαρές γραμμές αλλά κι ένα όμορφο lounge για κοκτέιλ δημιουργούν ατμόσφαιρα μοντέρνας πολυτέλειας στο ιαπωνικό εστιατόριο της «Costa Navarino». Ο έμπειρος σεφ Σταμάτης Σκριάπας παρουσιάζει ένα δημιουργικό πανόραμα ιαπωνικών γεύσεων που κρατούν ατόφια τα μινιμαλιστικά χαρακτηριστικά της κουζίνας στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Εξαιρετικά κοψίματα, πρώτη ύλη υψηλού επιπέδου και ορισμένοι δόκιμοι νεωτερισμοί χαρακτηρίζουν προτάσεις όπως το λαβράκι usuzukuri με ντρέσινγκ yuzu kosho, το ιαπωνικό μοσχάρι Wagyu με σος shiso chimichurri και τις φίνες ιδέες σε sushi και sashimi. Πολύ ενδιαφέρον το γλυκό φινάλε διά χειρός Δημήτρη Χρονόπουλου και μια πλούσια λίστα κρασιών αλλά και σάκε.