Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, κομψά στιλιζαρισμένοι χώροι με καθαρές γραμμές, μία απλόχωρη βεράντα με θέα στη θάλασσα, ανατολή και δύση δημιουργούν ατμόσφαιρα μοντέρνας πολυτέλειας στο ιαπωνικό εστιατόριο του «Costa Navarino». Στην κουζίνα του «Onuki», ο έμπειρος σεφ Σταμάτης Σκριάπας διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, με φινετσάτες προτάσεις και πιάτα που έχουν πολλά να πουν σε μάτι και ουρανίσκο. Άψογα κοψίματα και κορυφαία πρώτη ύλη σε ωμά και σούσι, ιδιαίτεροι νεωτερισμοί στα «ζεστά». Δε χάνονται το καρπάτσιο τόνου με ιαπωνική βινεγκρέτ και φρέσκια τρούφα, το φαγκρί στη ρομπάτα με spicyj alapeno σως και τα -επίσης σε ρομπάτα- μαριναρισμένα παϊδάκια αρνιού με πικάντικη σάλτσα με μίσο. Έξοχη καθοδήγηση από το καλά ενημερωμένο σέρβις. Πλούσια λίστα κρασιών και σάκε.