Kοσμοπολίτικη πολυτέλεια, ντιζαϊνάτος εξωτερικός χώρος με ατμοσφαιρικούς φωτισμούς, bar με ευρύχωρο lounge και σέρβις επιπέδου. Ο έμπειρος στο είδος σεφ Σταμάτης Σκριάπας ετοιμάζει ιαπωνικά πιάτα με κάποιες προσωπικές πινελιές και πολύ καλή πρώτη ύλη και ο sommelier προτείνει τα ανάλογα κρασιά και sake από μια ολοκληρωμένη λίστα. Δοκιμάστε, μεταξύ άλλων, το καρπάτσιο τόνου με ιαπωνική βινεγκρέτ και τρούφα, τον black cod μαριναρισμένο σε πάστα σόγιας και γκρέιπφρουτ, την πάπια με αμάζου πόνζου. Ιδιαίτερη μνεία στα καλοφτιαγμένα σούσι και νιγκίρι.