Η κεντρική ιδέα πίσω από την αισθητική προσέγγιση του χώρου έχει ως βάση στοιχεία κλασικής, διαχρονικής πολυτέλειας, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με αναφορές στο σύγχρονο design. Αντίστοιχα, η κεντρική ιδέα πίσω από τη γαστρονομική προσέγγιση του μενού έχει ως βάση γεύσεις και υλικά της ελληνικής κουζίνας, τα οποία εμφανίζονται με διαφορετική ματιά και αναδεικνύονται μέσα από σύγχρονες τεχνικές και συνδυασμούς. Με την επιμέλεια του βραβευμένου chef Γκίκα Ξενάκη, ο ταλαντούχος resident chef Πέτρος Λέτσης παρουσιάζει ένα μενού με πολύ ενδιαφέρουσες δημιουργικές στιγμές. Ενδεικτικά είναι τα χτένια με καμένο αγγούρι και χαβιάρι ταπιόκας, αλλά και το μοσχαρίσιο ταρτάρ dumpling style με τραγανό αμπελόφυλλο, δύο πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε.