ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2026 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Cuvée
Ξεν. «Aqua Blu Boutique Hotel + Spa»

Σύγχρονη κουζίνα

 Κως - Λάμπη

  22420/22440

 www.aquabluhotel.gr/

Cuvée - Χρυσοί Σκούφοι

Η κεντρική ιδέα πίσω από την αισθητική του χώρου έχει ως βάση στοιχεία κλασικής, διαχρονικής πολυτέλειας, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με αναφορές στο σύγχρονο design. Αντίστοιχα, η κεντρική ιδέα πίσω από τη γαστρονομική προσέγγιση του μενού έχει ως βάση γεύσεις και υλικά της ελληνικής κουζίνας, τα οποία εμφανίζονται με διαφορετική ματιά και αναδεικνύονται μέσα από σύγχρονες τεχνικές και συνδυασμούς. Με την επιμέλεια του βραβευμένου chef Γκίκα Ξενάκη, ο ταλαντούχος resident chef Πέτρος Λέτσης παρουσιάζει ένα μενού με πολύ ενδιαφέρουσες δημιουργικές στιγμές. Ενδεικτική είναι η αγκινάρα στα κάρβουνα με σύκα, σουμάκ και τραγανό χοιρινό, αλλά και οι ελαφρώς μαριναρισμένες γαρίδες Κοιλάδας με κεράσι, κεφίρ και τριαντάφυλλο. Δύο πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ 2026

Υποψηφιότητες 2026 ανά την Ελλάδα