Η έξοχη σάλα και η ρομαντική βεράντα συνθέτουν το ιδανικό τερέν, για να αναλύσει τη γευστική του πρόταση ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Κω. Ο Γκίκας Ξενάκης είναι αυτός που καθοδηγεί με την εμπειρία του τον ταλαντούχο Πέτρο Λέτση, σε μία κουζίνα με σύγχρονη άποψη και αντίληψη ελληνικού fusion. Τα τελευταία μεταφράζονται σε πιάτα σαν τα χτένια με καμένο αγγούρι και χαβιάρι ταπιόκας, τη σφυρίδα με σάλτσα κάπαρης, αχιβάδες και κρέμα κολοκυθιού ή το αρνάκι με πουρέ ρεβιθάδας και μπριάμ λαχανικών.