Με φόντο το βαθύ γαλάζιο στη Νέα Ποτίδαια και ατμόσφαιρα θαλασσινής κομψότητας, η Μαρίνα του Κωνσταντίνου Κανακάρη παραμένει σταθερό σημείο αναφοράς για απαιτητικούς λάτρεις της ψαροφαγικής κουζίνας, που διόλου τυχαία εξελίσσονται σε repeaters. Η ασυναγώνιστη φρεσκάδα της πρώτης ύλης, η δεξιοτεχνία του σεφ Θόδωρου Γκαβέζου -στον 8ο πια χρόνο παρουσίας του εδώ- και η λεπτομερής φροντίδα στο ψήσιμο και τις σύγχρονες ωμές παρασκευές συνθέτουν μια εμπειρία με ουσία και βάθος γεύσης. Από τα θαυμάσια πρώτα πιάτα και το πολύ δυνατό τηγάνι μέχρι το αψεγάδιαστο ψητό ψάρι και τα πληθωρικά ζυμαρικά της, η Μαρίνα δομεί και ενισχύει διαρκώς τη φήμη της με σταθερότητα, γευστική φαντασία και εξαιρετική φιλοξενία.