Στην κυκλαδίτικη εκδοχή του, ο ιστορικός αθηναϊκός «Βασίλαινας» φορά τα πιο δροσερά καλοκαιρινά του χρώματα, ξεδιπλώνοντας την φίνα ψαροφαγική του δράση σε ατμοσφαιρική βεράντα που χαζεύει τη θάλασσα και το λιμάνι της Αντιπάρου. Αναλαμβάνοντας προσωπικά τα ηνία της κουζίνας, ο Θανάσης Βασίλαινας στρίβει το τιμόνι σε fin to tail ψαροφαγικές απολαύσεις, που εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα πολύ μεγάλα ψάρια που συγκεντρώνει στην ψαριέρα του. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε ντελικατέτσες όπως συκωτάκια από 10κιλα φαγκριά ή γιουβετσάδες με κεφάλια από μεγάλες σκοπρίνες, ενώ διαχρονικά σουξέ του συνταγολογίου του, όπως ο βελούδινος ταραμάς ή οι αέρινα σχαρισμένες σουπιές, δηλώνουν εμφατικό παρόν. Το σέρβις είναι πρόθυμο και ευγενικό, η λίστα κρασιών καλά ενημερωμένη, ενώ ορισμένα τραπέζια στρώνονται πλάι στο κύμα για όσους προτιμούν τις πιο ρομαντικές καταστάσεις.